top of page
denise.jpg

Denise Gehlen (voorzitter en activiteitencommissie)

In 2008 ben ik met mijn man vanuit Grasbroek naar de nieuwbouwwijk Parkheuvel verhuist. We wonen inmiddels al weer 10 jaar samen met onze kinderen Donna en Vinnie in deze levendige buurt en hebben het hier prima naar onze zin.

In 2009 ben ik samen met 5 andere buurtbewoners de buurtvereniging parkheuvel gestart. Doel van het opzetten van deze buurtvereniging was het bevorderen van de sociale contacten, saamhorigheid, en de sociale controle in deze nieuwe buurt.  

Vanuit mijn rol als voorzitter binnen buurtvereniging parkheuvel, ben ik in 2014 benaderd om deel te nemen aan de algemene vergadering van Stichting Wijkbeheer MSP. Begin 2018 ben ik toegetreden tot het dagelijks bestuur en vorm ik samen met mijn buurvrouw Saskia Smeets de activiteitencommissie.
Ik ben zeer begaan met de buurt en denk graag mee over hoe we de sociale betrokkenheid in een straat, buurt of onze wijk kunnen vergroten. Door het toekennen van gemeentelijke subsidie aan bewonersinitiatieven verklein ik de afstand tussen de buurtbewoners en de gemeente en zorg ik er indirect voor dat de wijk MSP en meerdere bewoners hier profijt van hebben.

​In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als commercieel manager binnen de hotelgroep LBG in Maastricht. Als Commercieel Manager ben ik de ambassadeur voor de LBG hotel groep en onderhoud ik de contacten met relaties en businesspartners voor 6 hotels.
Voor subsidieaanvragen mag u mij altijd mailen op 
activiteitenmsp@gmail.com.

thijs.png

Thijs Deckers

(Secretaris)

Ik ben Thijs Deckers en sinds 2013 woonachtig in de wijk MSP. Ik ben in 2015 getrouwd met mijn vrouw Maud en ik werk bij de GGD in Heerlen.


Najaar 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van Stichting Wijkbeheer MSP in de functie van Secretaris.

Mijn hobby's zijn hardlopen, wielrennen, skiën. Mocht u nog vragen hebben stel ze dan gerust via secretaris@wijkbeheermsp.nl

img-1289_orig.jpg

Saskia Smeets

Na diverse jaren woonachtig te zijn geweest in Landgraaf hebben mijn man en ik in 2008 onze woning in de wijk Parkheuvel betrokken. Inmiddels is ons gezin verder uitgebreid met onze dochters Fleur en Sofie. We hebben het erg naar onze zin in de wijk waarin we wonen en voelen ons hier helemaal thuis.

In 2009 hebben wij de buurtvereniging parkheuvel gestart. Doel van het opzetten van deze buurtvereniging was het bevorderen van de sociale contacten, saamhorigheid, en de sociale controle in deze nieuwe buurt.

Begin 2018 ben ik, samen met mijn buurvrouw Denise Gehlen, toegetreden tot het dagelijks bestuur van de Stichting Wijkbeheer MSP. Wij vormen samen de activiteitencommissie.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als assistente bij De Hypotheker Heerlen. Ik regel de volledige administratieve afhandeling van hypotheekaanvragen en aanvullende producten die afgesloten worden bij de aankoop van een woning.
Voor subsidieaanvragen mag u mij altijd mailen op 
activiteitenmsp@gmail.com.

IMG_20201028_113112786.jpg

Petra van der Sman
(penningmeester)

Mijn naam is Petra van der Sman-Moonen en sinds 2008 woon ik met mijn man Marcel in de wijk Parkheuvel. Sindsdien is ons gezin uitgebreid met onze kinderen Lisa en Fedde en onze labrador Mik. Wij wonen met heel veel plezier in deze gezellige wijk en hebben het heel erg naar onze zin.

 

In het dagelijks leven werk ik in de zorg, als begeleider binnen een woongroep voor jongeren met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. 

In deze groep werken we met de jongeren naar zoveel mogelijk zelfstandigheid en autonomie, een uitdagende baan die geen enkele dag het zelfde is. 


In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin, hou ik van wintersport of vakantie naar zee en wandel ik graag met de hond. 

 

Sinds december 2021 ben ik als penningmeester toegetreden tot het bestuur van Stichting wijkbeheer MSP, omdat ik me graag inzet voor de belangen en saamhorigheid van de wijk.  

Heeft u vragen neem gerust contact met mij op via penningmeestermsp@gmail.com
 

8266163.jpg

Harry Deloo

(Vicevoorzitter en PR)

Mijn naam is Harrie en de meesten van jullie kennen me wel van de Mijn. Ik weet al niet meer hoe lang ik bij de Stichting Wijkbeheer MSP zit maar als Vise voorzitter en Public Relation van de Stichting Wijkbeheer MSP ben ik er wel nauw bij betrokken.

Het is een leuke club die zich inzetten voor MSP en zorgen dat er tal van activiteiten gehouden kunnen worden in de wijken.

Foto MSP.PNG
bottom of page